L. Sherman

Jeg ønsker at skrive om kærlighed, der er kærlighed uanset. Samtidig vil jeg så gerne vise vores børn og unge mennesker, at de er gode lige præcis, som de er.

– L. Sherman

Fortabt i Ham handler om jurastuderende, Mikkel, der lige er sprunget ud, men han har endnu ikke haft sin første mandlige kæreste eller seksuelle oplevelse. Historien fortælles fra hans synsvinkel og hans kommende kæreste, Jake. Jake hviler mere i sig selv og sin seksualitet. Han har dog også sin families opbakning, hvilket Mikkel kæmper med. Mikkel har en far, som mener, at det er en fase, han går igennem og ikke vil se i øjnene, at hans søn er til mænd. I denne bog har vi den klassiske konflikt med en far, som ikke vil acceptere, at hans søn er queer, en mor der holder hånden over ham, en dejlig vennegruppe, der bakker op om ham, heldigvis. Vi får den første rigtige forelskelse, den første gang og en heartbreak af den helt store slags. LGBT-karaktererne er Mikkel og Jake.

Er der en queer-karakter i en af dine bøger, du er særligt glad for?
Helt klart Mikkel i Fortabt i Ham, fordi han tager på noget af en rejse igennem bogen. Den udvikling og frigørelse, han gennemgår, er beundringsværdig. Han kæmper meget med sig selv, gør oprør mod sin opvækst og traditionelle forventninger.

Hvor får du inspirationen fra?
Ja, det er et godt spørgsmål. Jeg ønsker at skrive om kærlighed, der er kærlighed uanset. Samtidig vil jeg så gerne vise vores børn og unge mennesker, at de er gode lige præcis, som de er.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s