Mere end veninder

Mere end veninder handler om 16-årige Anja som er lesbisk, men endnu ikke sprunget ud selvom hun er meget afklaret med sin seksualitet.

Bogen handler derfor ikke så meget om at springe ud, men mere om at være lesbisk i et almindeligt teenageliv med forældre- og kæresteproblemer, herunder forældrenes skilsmisse og et langdistanceforhold til den amerikanske pige Catherine. Bogen skildrer dermed homoseksualiteten som en integreret del af en piges liv i stedet for noget altoverskyggende; seksualitet har nok indflydelse på en persons liv, men er ikke afgørende for hvem personen er.

Mere end veninder er Line Lybeckers debutroman og første bog i en tematisk trilogi om køn og seksualitet hvor de to næste kommer til at handle om henholdsvis en homoseksuel dreng (2017) og en transkønnet pige (2018).

Teksten er skrevet af Calibat.MereEndVeninder
Læs mere på forlagets hjemmeside.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s