Lise Schou

Min hovedperson, Connor, er meget personlig for mig, fordi jeg opfandt ham i en periode, hvor jeg kæmpede meget med at finde ud af mit eget køn, og han har været en hjælp i den tumult.

– Lise Schou

Mine fire hovedpersoner er henholdsvis en trans mand, en lesbisk kvinde, en biseksuel kvinde og en homoseksuel mand.

Min mandlige transkarakter kæmper med at leve med dysfori og samfundets manglende forståelse. Min lesbiske karakter er meget sikker i sin identitet. Min biseksuelle kvindelige karakter mangler troen på sig selv. Min mandlige homoseksuelle karakter kæmper med indlært had imod sin seksualitet, selvom han kæmper for at overkomme det. Deres seksualitet er en vigtig del af plottet og de romantiske subplots.

Er der en queer-karakter i en af dine bøger, du er særligt glad for?
Min hovedperson, Connor, er meget personlig for mig, fordi jeg opfandt ham i en periode, hvor jeg kæmpede meget med at finde ud af mit eget køn, og han har været en hjælp i den tumult. Han er en sort trans mand. Hans far er oprindeligt fra et land i min verden ved navn ”Karr”, som er inspireret af Afrika. Hans mor er fra Larika og er hvid.

Connor er et fjollehoved, som skubber svære følelser væk med humor. Han er loyal og pålidelig, men også stædig og passioneret.

Hvor får du inspirationen fra?
Tildels fra mig eget liv, men jeg ser også utrolig mange film og serier med LGBT+ temaer.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s