#QueerLittLæser Rosens Akkorder og Sjælens Ekko

Er I klar til endnu en online fælleslæsning?

#QueerLittLæser Rosens Akkorder og Sjælens Ekko af Marie Alexander White i juli måned.

Luscinias Lyrik er Marie Alexander Whites YA-serie om Agathe og hendes venner. Serien beskrives som ’LesFic om mobning, kærlighed, familie, nye og gamle venskaber omsluttet af musikkens hypnotiske taktslag’.

ROSENS AKKORDER

Agathe får endelig samlet mod til at vise klassekammeraten Cecilie, hvad hun i virkeligheden føler. Cecilies reaktion sender Agathe ud af kurs.

Den nye verden, der åbner sig for hende, er ikke ubehagelig, men der skal mod til for at gribe mulighederne.

Rosens Akkorder er en young adult roman om at finde den rene tone i en verden, der kan spille falsk.

SJÆLENS EKKO

Agathe skal kun have det sidste af eksamen overstået. Så strækker idéen om den mest skønne sommerferie sig foran hende. Det hele er så pisse pragtfuldt.

Altså, hvis det ikke var fordi, resten af verden hele tiden vil forstyrre. Og så er der det, som hun bliver nødt til at fortælle, meget snart. For fortiden spøger.

Vi læser Rosens Akkorder 1.-15. juli og Sjælens Ekko fra 16.-31. juli. Kapitelindelingen kan I se på billedet nedenunder.

Vi er så heldige, at Forlaget Nelumbo/Petunia har givet os en rabatkode #QueerLittLæser, så de fysiske bøger kun koster 100 kr./stk. og e-bøgerne 50 kr./stk på forlaget hjemmeside. De kan findes og købes her (bemærk, Fortjent kærlighed ikke er med i rabatkoden).

Koden er: queerlittdk

Skal man lige se serien an inden køb, så findes Rosens Akkorder på eReolen som både e- og lydbog, eller spørg efter den på dit lokale bibliotek.

Har I lyst til at læse med, så følg med på Instagram på @queerlittdk og brug #QueerLittLæser, hvis I vil dele jeres læseoplevelse med os.

God læselyst!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s