Anika Eibe

Jeg er faktisk ret glad for Matthias i min “Er du okay, Matthias?”. Han er en sød fyr, som har meget at slås med, ikke bare sin egen seksualitet.

– Anika Eibe

Du kan læse mere om Anika Eibes måde at inddrage queer og hendes inspiration her.
Nedenunder kan du læse om hendes nuværende projekter, og hvordan du kan hjælpe.

4 okay
projectssmallOKAY-serien
Jeg er lige ved at påbegynde bog nr. 6 i OKAY-serien. En serie om nogle unge mennesker på en fiktiv skole et sted i Danmark (nok Fyn :-)). Hver bog har sin problemstilling, og personerne optræder på kryds og tværs i bøgerne. Forlaget og jeg har meget bevidst valgt at holde bøgerne korte og overskuelige, så de evt. kan bruges til emnebrug i skolerne, men også så de kan læses af folk, som ikke nødvendigvis er dedikerede læsere. 
Det kan i sig selv være udfordrende at skabe en fyldig og læseværdig historie med begyndelse, midte og afslutning på kun max 140 A4 sider, men det er sjovt og udfordrende.

commentsmall Sådan kan du hjælpe
Den allerbedste måde man kan støtte forfatterne på er ved at bruge bibliotekerne, at købe bøgerne eller bruge streaming-tjenesterne. Allerhelst bibliotekerne, da bibliotekspengene helt klart står for den største del af en forfatters løn.
Så ned på bibliotekerne og lån bøger på livet løs!

contactsmall Kontakt &projectssmallSociale Medier
Man finder mig på instagram, på Facebook eller på min blog/hjemmeside.
På hjemmesiden kan man endda fortælle mig ens historie anonymt, hvis man har behov for at blive hørt, og ellers kan man altid skrive via enten Instagram, Facebook eller på min mail: info@anikaeibe.dk