C. M. Stuhr

Bare ideen at skabe universer hvor det at være queer er så normalt og så tydeligt, er hvad der kører mig.

– C. M. Stuhr

Du kan læse mere om C. M. Stuhrs måde at inddrage queer og hans inspiration her. Nedenunder kan du læse om hans nuværende projekter, og hvordan du kan hjælpe.

Jeg har i øjeblikket tre projekter der holder min generelle opmærksomhed og får mest arbejde. De to første er faktisk skrevet helt til ende, men mangler redigering, mens den sidste er lidt nyere. 

Illustration af C. M. Stuhr fra Haletyven.

projectssmallHaletyven
Dansk fantasy for børn og unge. En historie med basis i danske folkesagn, hvor vi følger elleveårige Viola, en stum pige der lærer om en verden hvor de gamle sagnfolk stadig lever. Gennem en bindende pagt med en gårdnisse, og i et forsøg på at hjælpe sin far med at redde familiegården, rejser hun ind i den anden verden for at få deres hjælp, men indser snart det ikke er en let sag at handle med sagnfolk.


Illustration af C. M. Stuhr fra Prince Hunters.projectssmallPrince Hunters
Engelsk fantasy for unge og voksne. En serie om Riamon, en videnskabskvinde der efterforsker en mystisk magisk sygdom i hendes hjemegn der dræber beboerne. Hendes evner, der bøjer naturen til hendes vilje, har gjort hende perfekt til at studere plagen. I hendes søgen efter en kur, lærer hun at sygdommen blot er en lille del af en større plan, og hun har gjort sig selv til en vigtig brik i spillet. 

Illustration af C. M. Stuhr fra Hjem fra havet.projectssmallHjem fra havet
Dansk fantasy/romance for unge og voksne. Tidligere gadebarn og tyv Kalla vender hjem til sit barndomsland efter ti år til søs for gøre gamle bekendtskaber op igen. Men i hendes fravær har riget drastisk ændret sig. To af kongens tre sønner blev grusomt myrdet, og tilbage er kun den svage ungprins der ikke ønsker tronen. Men Kalla har ikke i sinde at ændre hans ønsker, hun, og elskeren Prosbian, agter ikke at se dette rige gro, men brænde.

projectssmallSådan kan du hjælpe
Jeg arbejder best med feedback og generelt folk til at prøver ideer af på, ellers ender jeg bare med at ændre ting om og om igen, når det måske slet ikke er nødvendigt. Generelt, kunne jeg bruge folk til at holde mig til deadlines og holde op med at redigere, når noget er fint, men virkelig også nogen til at se, om jeg forvirrer mine læsere eller keder dem.

projectssmall Kontakt
cmstuhr38@gmail.com

projectssmallSociale Medier
Instagram: aucellaq

Vær opmærksom på, at jeg svarer meget hurtigere på insta end mail, men jeg sørger for at checke begge så ofte som muligt!