Christina E. Ebbesen

“Nå, hvem er så kvinden i jeres forhold?” den vil jeg gerne have sparket hen i et hjørne og prøve noget der er knap så heteronormativt.

– Christina E. Ebbesen

Du kan læse mere om Christina E. Ebbesens måde at inddrage queer og hendes inspiration her.
Nedenunder kan du læse om hendes nuværende projekter, og hvordan du kan hjælpe.

Gavin07
Gavin fra fantasyserien Til Aretz’ Ende. Lavet af Taralen.

projectssmallTil Aretz’ ende 
Lige om lidt er jeg færdig med en lille række på 4 artikler om bibelens forhold til homoseksualitet. Så nu er det forhåbentlig snart slut med at få fordømmende mails i min indbakke der siger: “Jeg skriver ikke for at dømme dig … men du kommer helt sikkert i Helvede. Hav en god dag, og Guds fred.”
Så vil jeg fokusere på at få skrevet min serie færdig og få lavet nogle noveller. 
Forlaget vil gerne have en bog om året + en novelle, og der er planlagt 6 bøger. Og i denne uge er jeg LIGE blevet færdig med første udkast til bog 2, så nu skal det finpudses og ud til en bunke betalæsere, inden det ryger til forlaget.

Robin06
Robin fra fantasyserien Til Aretz’ Ende. Lavet af Taralen.

commentsmall Sådan kan du hjælpe
Det jeg ønsker mig allermest er fanart og fanfiction. Så hvis man har læst noget fra Til Aretz Ende-serien, så skal man bare sende den slags min vej.

Det er altid en stor hjælp hvis man anbefaler bøgerne til andre, så historien kan nå ud til mange. Man kan evt. dele min bog-trailer her. Og hvis man følger mig på Facebook, Instagram eller youtube hjælper det også til at udbrede min rækkevide, når jeg laver reklamer og konkurrencer og lignende.

Man kan spørge efter bøgerne på sit bibliotek, så de måske køber serien hjem, hvis de ikke allerede har den. Man kan også foreslå ens lokale bibliotek at invitere mig ud til et foredrag. Eller hvis man kender nogle lærere på ens lokale skole eller gymnasium, så kan en anbefaling om at lave en forfatter dag eller noget tværfagligt med en forfatter også være en stor hjælp.

Vi overvejer også at indspille mine bøger som lydbøger, så hvis man har et lille studie, man kan låne ud, eller selv vil forsøge sig som oplæser med noget godt kvalitets udstyr, så vil det også være en stor hjælp for Ulven og Uglen, som udgiver bøgerne og jo er et lille forlag uden de samme midler og muligheder som de store forlag.

Og så er sensitivity readers og betalæsere ALTID mega vigtigt, så hvis man har lyst til at være betalæser og give feed back på mine bøger, så er det uvurderligt.

contactsmall Kontakt
Min series hjemmeside hedder: www.tilaretzende.dk
Min egen hjemmeside er: www.christinaebbesen.dk (her kan man også se, hvilke foredrag jeg holder)
Begge steder er der kontaktoplysninger.
Min email er Christinaebbesen@gmail.com

projectssmallSociale Medier
Instagram: forfatter_christina.e.ebbesen og man kan følge #TilAretzEnde
Facebook: Jeg har både en forfatterside og en gruppe. Gruppen hedder “til Aretz’ ende
Youtube: Jeg laver videoer om min world building hvor jeg tegner sådan lidt Jørgen Clevin-agtigt (hvis du er gammel nok til at huske ham).