Jonas Dinesen

Jeg tror, at den usikkerhed omkring sig selv og sin identitet er et relativt udbredt fænomen, som mange vil kunne relatere til, hvis de er ærlige over for sig selv.

– Jonas Dinesen

Du kan læse mere om Jonas Dinesens måde at inddrage queer og hans inspiration her. Nedenunder kan du læse om hans nuværende projekter, og hvordan du kan hjælpe.

projectssmall(unavngivet)
Jeg arbejder på en fantasyroman med to parallelle verdener. Det primære omdrejningspunkt kommer til at være racemæssigt, og som et sideordnet handlingsforløb er der i gruppen af hovedpersoner en klar biseksuel person, som kommer til at have et forhold til både en af de kvindelige og en af de mandlige centrale figurer.  Jeg forventer, at der er mulighed for intriger, når gruppen af hovedpersoner (nogle mere centrale end andre) er isoleret fra deres egen verden, og der kommer følelser i klemme mellem flere af karaktererne.

projectssmallSådan kan du hjælpe
Jeg kan altid bruge betalæsere og sparringspartnere. Jeg har brug for en illustrator på et tidspunkt – hvis det nuværende færdigskrevne romanmanuskript bliver antaget, men også fremadrettet.

projectssmall Kontakt &projectssmallSociale Medier
Min profil Jodin83 på Instagram er primært helliget litterære formål, både anmeldelser, skrivning osv. Ellers kan man altid få fat på mig via Facebook’s Messenger, hvis det er.