Katja Berger

Jeg har altid været fascineret af, hvordan vi kan være så forskellige, af andre religioner, køn, seksualiteter med mere. Og jeg ville sådan ønske, at det virkelig var noget, man kunne snakke meget mere åbent om og meget mere respektfuldt om. Desværre ender det jo ofte i en skyttegravskrig, og det er dét, jeg gerne vil være med til at ændre via oplysning og litteratur. 

– Katja Berger

Du kan læse mere om Katja Bergers måde at inddrage queer og hendes inspiration her.
Nedenunder kan du læse om hendes nuværende projekter, og hvordan du kan hjælpe.

projectssmallOnshore-serien
Pt. arbejder jeg bind to til Onshore-serien – og derefter følger bind tre og fire, som har mange af de samme karakterer med.

commentsmall Sådan kan du hjælpe
Pt søger jeg ikke flere betalæsere, men skulle man være blevet nysgerrig, og har man lyst til at dele sin historie med mig, for at inspirere til en realistisk og virkelig ungdomsbog, så må man meget gerne skrive til mig. Jeg ved at der er lige så mange forskellige oplevelser som mennesker, så jeg prøver at forme mine karakterer efter så mange forskellige som muligt, for at få et ærligt og råt indblik i dét at være LGBT+ og ikke altid blive accepteret for det af alle.

contactsmall Kontakt &projectssmallSociale Medier
Jeg har min Facebookside, samt min Instagramprofil som jeg er ret aktiv på. Her er man meget velkommen til både at følge, like og kommentere, men også tage kontakt til mig.