Lise Schou

Min hovedperson, Connor, er meget personlig for mig, fordi jeg opfandt ham i en periode, hvor jeg kæmpede meget med at finde ud af mit eget køn, og han har været en hjælp i den tumult.

– Lise Schou

Du kan læse mere om Lise Schous måde at inddrage queer og hendes inspiration d. 2. august. Nedenunder kan du læse om hendes nuværende projekter, og hvordan du kan hjælpe.

projectssmallOprøret i Larika
Oprøret i Larika handler om, Connor Palmer, som er vogter. Vogtere har til opgave at holde styr på fae’erne i Larika. Connors veninde, Gabriela Torres, forsvandt nogle måneder før plottet begynder, og Connor er frustreret over, at Akademiet ikke prøver at finde hende.

Så da Connor til sidst får nok, tager han af sted for at lede efter hende, men han render ind i problemer, da han støder ind i en rebel, Gwen Baines, som fanger ham og bringer ham til et hemmeligt oprør, han ikke engang vidste eksisterede.

I det oprør bliver Connor konfronteret med hele sit livssyn. Han bliver nødt til at spørge sig selv, om han kan forblive loyal imod Akademiet og Larika.

projectssmallSådan kan du hjælpe
Jeg ville være enormt taknemmelig for flere betalæsere.

projectssmall Kontakt &projectssmallSociale Medier
Instagram: lise_schou