Marie Alexander White

Jeg har fået en betalæservurdering for nylig, hvor der blev sat spørgsmålstegn ved, at alle omkring hovedpersonen er queer. Faktisk tror jeg ikke det er helt forkert. Man omgiver sig med personer, man selv føler sig tryg ved.

– Marie Alexander White

Du kan læse mere om Marie Alexander Whites måde at inddrage queer og hendes inspiration her.
Nedenunder kan du læse om hendes nuværende projekter, og hvordan du kan hjælpe.

projectssmallLuscinas Lyrik
Første del af Luscinas Lyrik med titlen Rosens Akkorder udkommer d. 1. juni [2019]. Det glæder jeg mig helt vildt til.
Men der er ingen grund til at gå i stå.
Lige nu arbejder jeg på at få nummer 2 færdig i Luscinias Lyrik serien.
De to første bøger har samme hovedperson. Bogen er en LesFic ungdomsroman. 
Forarbejde til nummer 3. er også så småt igang. 

 

 

commentsmall Sådan kan du hjælpe
Betalæsere er altid en super stor hjælp, som jeg værdsætter meget højt. Jeg kan ikke se, hvordan jeg skulle klare mig uden. Der er forskelligt syn på alt, der er meninger om det meste, og nogle gange har en betalæser bare en fantastisk ny vinkel, man ikke havde tænkt på.

Spread the word. Jeg har fået de bedste læseoplevelser via venner. Man får nogle gange en bog i hånden, man aldrig selv ville have tænkt på at læse. Har du læst en af mine bøger, er du meget velkommen til at gå ind og anmelde den på Goodreads.

Når forarbejdet til nummer 3 af Luscinas Lyrik går i gang, får jeg virkelig brug for hjælp. Hvis du læser Rosens Akkorder og nogle af personerne gør dig nysgerrig. Nogen du gerne vil høre mere om, så kontakt mig endelig.
Måske har du en vinkel til disse personer, som jeg ikke har. 

 

projectssmall Kontakt
Mail: MarieAlexanderWhite@outlook.com

projectssmallSociale Medier
Min hjemmeside www.mariealexanderwhite.com
Instagram: mariealexanderwhite
Facebook: MarieAlexanderWhite