Marie Howalt

Jeg kan vist godt garantere, at alle mine (længere) historier har diversitet og en eller anden form for queer-repræsentation blandt de vigtige figurer i persongalleriet.

– Marie Howalt

Du kan læse mere om Marie Howalts måde at inddrage queer og hendes inspiration d. 2. august.
Nedenunder kan du læse om hendes nuværende projekter, og hvordan du kan hjælpe.

Lige nu er jeg ved at lægge sidste hånd på en novelle, som skal udkomme i en novellesamling til næste år. Men det jeg overordnet bruger min skrivetid på, er fortsættelsen på min roman We Lost the Sky. Den begynder nogle måneder efter slutningen af den første bog og følger mange af de samme personer. Luca og de andre fortællere fra We Lost the Sky er selvfølgelig med, og de står over for nogle nye og uventede udfordringer. 

commentsmall Sådan kan du hjælpe
Først og fremmest er det selvfølgelig en enorm støtte at købe og læse min bog og at følge mig på sociale medier. Man kan også melde sig til mit nyhedsbrev på http://www.mhowalt.dk (og få en gratis novelle) eller støtte mig på Patreon, hvor jeg løbende lægger bl.a. en online roman (også med en queer hovedperson), bonusscener fra We Lost the Sky og teasers fra fortsættelsen op. Derudover er anmeldelser super vigtige for at udbrede kendskabet til en bog. På Amazon og Goodreads gør en rating og bare et par ord virkelig underværker. Hvis du er anmelder, vil jeg gerne donere en gratis ebog mod en ærlig anmeldelse. Og ligesom alle andre forfattere elsker jeg selvfølgelig fanart, feedback og at se min bog bookstagrammet.

contactsmall Kontakt &projectssmallSociale Medier
Kontakt mig meget gerne via privatbesked på Instagram, Twitter, Patreon eller Facebook. – Uanset om du vil lave et interview med en af mine hovedpersoner, anmelde min bog eller bare sige hej. Og hvis du har en enkelt dollar i overskud, kan du boltre dig i ekstramateriale på min Patreon og samtidig støtte mig.