Mark Liebst

Jannik fra ”Nikolaj” har en helt særlig plads i mit hjerte. Han kæmper ikke med kropslig blufærdighed og har ikke en bestemt seksualitet, som han identificerer sig med. Han følger bare sit hjerte.

– Mark Liebst

Du kan læse mere om Mark Liebsts måde at inddrage queer og hans inspiration d. 26. juli.
Nedenunder kan du læse om hans nuværende projekter, og hvordan du kan hjælpe.

I øjeblikket er jeg gået i sommerhi. Jeg arbejder ikke særlig godt, når det er så varmt, som det har været de sidste par år. Jeg har en masse idéer liggende i skuffen, som jeg glæder mig til at kigge på, når jeg kommer i den rette stemning til det igen. Der ligger i hvert fald skelletterne til tre romaner og en novellesamling. Mine læsere har været særligt glad for ”Nikolaj,” så lige for tiden grubler jeg over, om jeg burde fortsætte hans historie og skrive del 3 og 4 også.

commentsmall Sådan kan du hjælpe
Man kan altid støtte mig med gode idéer og illustrationer. Alle de illustratorer jeg har arbejdet sammen med på mine udgivelser, har jeg fundet på Facebook eller Instagram. Jeg elsker at samarbejde med kunstnere, der selv er ”upcoming”, og hvis tegnestil vækker mine følelser og passer til den enkelte historie. Jeg synes også, det er fedt at modtage sandfærdige fortællinger, som jeg kan omskrive til noveller. Jeg har før fortolket andres personlige oplevelser i mine noveller, med deres samtykke. Det skaber noget helt unikt og autentisk.

contactsmall Kontakt &projectssmallSociale Medier
Jeg kan altid kontaktes på markliebst@live.dk

Her er man velkommen til at sende mig spørgsmål, gode idéer eller ris og ros. Det er også muligt at købe mine bøger og få dem tilsendt. Jeg skriver altid personlige hilsner i bøgerne, når de købes af mig. Derudover kan jeg følges på Instagram (@markliebst_) – Facebook (Mark Liebst) – og Snapchat (markliebst).