Pernille L. Stenby

Jeg tror, at seksualitet for mange er noget flydende og ikke så fastlagt, som vi prøver at gøre det. Det vil jeg gerne kunne vise, for det er sådan, jeg selv føler det.

– Pernille L. Stenby

Du kan læse mere om Pernille L. Stenbys måde at inddrage queer og hendes inspiration her.
Nedenunder kan du læse om hendes nuværende projekter, og hvordan du kan hjælpe.

plante
Skitse af omstillerøjne og gråstav mm. fra Mestenes-serien.

projectssmallMestenes-serien 
Jeg er ved at rette Mestenes-serien 2, så den kan blive udgivet til august i år [2019]. Den har fået sin officielle titel, men det er en hemmelighed lidt endnu.

Mestenes-serien 3 er på skitsebrættet. Scenerne er planlagt, men de begynder først at blive skrevet, efter Mestenes-serien 2 har været igennem de første redigeringsrunder. For at undgå dobbeltarbejde, hvis forlaget gerne vil have ændret noget større.

projectssmallUnder Kastellet (arbejdstitel)
Under Kastellet er en spin-off der foregår i samme univers, som Mestenes-serien. Man følger korpsbetvinger og mor Rache Lenn i den modsatte ende af Sydkysten. Hun tror på det gode i Kastellet til forskel fra den skelsætter, hun er forelsket i.

commentsmall Sådan kan du hjælpeMes
Næste gang jeg får brug for betalæsere bliver til bog 3 eller til spin off’en. Jeg har allerede samlet et team, jeg er meget glad for, men der er plads til to-tre stykker endnu. Hvis du føler, at du kan hjælpe med plot, karakterer eller lignende, er du velkommen til at sende mig en besked og komme med bag kulisserne.

Det er også en kæmpe hjælp, hvis du deler din læseoplevelse af Inkarnation/Mestenes-serien. Hvis du har tegnet karakterer fra universet eller skrevet en novelle, så er du velkommen til at sende den til mig. Det ville jeg elske at se.

contactsmall Kontakt
Mail: pernillestenby@hotmail.com
Hjemmeside: www.mestenes-serien.com

projectssmallSociale Medier
Instagram: pernille.l.stenby
Facebook: Mestenes-serien