Stine Fairydust

– Stine Fairydust

Du kan læse mere om Stine Fairydusts måde at inddrage queer og hendes inspiration her.
Nedenunder kan du læse om hendes nuværende projekter, og hvordan du kan hjælpe.

projectssmall(unavngivet)
Jeg skriver på en YA Steampunk Romance, som sandsynligvis bliver en trilogi. Historien foregår i en postapokalyptisk verden, hvor al moderne teknologi er bandlyst for ikke at gentage de fatale fejltagelserne, der fik jorden til at gå under. Kuppelbyen er eneste overlevende by, og eliten (urværkerne) har genmanipuleret dna, som giver dem en form for mekanisk telekinese.

På mystisk vis begynder ressourcerne i Kuppelbyen at forsvinde, og hovedpersonen, den 15-årige Nil, prøver sammen med en lille gruppe fra urværkerskolen at redde verden endnu engang. Dette gøres samtidig med at hun jævnligt bliver overmandet af sin egen usikkerhed og ikke mindst hendes forvirring omkring kærlighed og seksualitet.

commentsmall Sådan kan du hjælpe
Jeg har brug for flere betalæsere. Gerne teenagere og gerne biseksuelle eller lign. (Ikke nødvendigvis i én og samme person). Derudover vil jeg være åben for betalæser-forslag til flere typer queer-karakterer, hvis jeg får hjælp til at beskrive det ordentligt. Der er mange bipersoner, og langt fra alle er ”kategoriseret”.

contactsmall Kontakt &projectssmallSociale Medier
Man kan kontakte mig på mail: Stinebahrt@gmail.com eller over facebook/messenger: Stine Fairydust. Jeg har pt ingen forfatterprofil på de sociale medier (kommer på et tidspunkt).